Försäljning Hus, Nueva Helvetia, Colonia, Uruguay, Colonia Española

Försäljning - Cod. 29675

  • Typ: Hus
  • Område: 156 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Ananda är ett vackert hus med 156m2 boyta, 40m2 pool, ligger i ett fantastiskt 6ha tomt med egen eukalyptus skog i den idylliska Colonia, Uruguay belägen.



utrustning
Under byggandet av detta hus, i början av 2000, var mycket tonvikt på kvalitet och en harmonisk och mycket rymlig design.

 

Centrum av villan är ett stort vardagsrum med en öppen tak. Den är indelad i en soffa med öppen spis, en rymlig matplats och en bar, som förbinder vardagsrummet med kök. Från vardagsrummet nås via en korridor till sovrummen.

 

Alla tre sovrummen har inbyggda garderober. Det stora sovrummet med eget badrum har också en finsk bastu, samt en badtunna.

 

Huset är omgivet av ett galleri med olika lokaliseringsområden. En liten träbro leder till poolen med terrass. Vinkelförskjutning bakom huset finns en annan byggnad, grillstuga. Förutom den typiska urugaischen grill allrum, innehåller den ett garage med plats för 2 bilar och en separat badrum med budgetfrågor.

 

Tomten har en representativ entré och en sidoingång, som befinner sig i de två ytterligheterna av fastigheten och därför bör inte undergräva själva trädgården. Den välskött trädgård anlades mycket snyggt och bekvämt. På tomten mer än 100 arter av träd och buskar planterades, som en ekologisk frukt och grönsaksland.

 

Byggnaderna värms upp av en gas värmare i alla rum finns radiatorer. Dricksvattenförsörjningen är självförsörjande.


läge
5km avstånd till den avskilda stränderna i Rio de la Plate, 109km från Montevideo, 70km. Till Colonia del Sacramento och därifrån en timme med färja till Buenos Aires


andra
Villan säljs privat. Det finns inga extra courtage. De som är intresserade är ytterligare information i form av en informationsbroschyr med planlösningar och ytterligare förklaringar.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB