Försäljning Byggnad, Jaureguiberry, Canelones, Uruguay, Calle Berna

Försäljning - Cod. 38574

  • Typ: Byggnad
  • Område: 2210 m²
  • Antal rum: 18
  • Våning: 1

Detta 5½-kvm våningshus är nybyggt 2010 och miljövänligt med dubbelsiktigt murverk och mellanisolering, golvvärme och solsystem på taket för egen vattenuppvärmning. Det har också två separata rymliga badrum med toalett, handfat, dusch, Handdukshållare uppvärmd och ett badrum med zuzügl. Badkar, alla omslag i granit.

Mer information på den officiella hemsidan för Casa Picaflor!
Köket är öppet för matsal och vardagsrum, modernt och också mycket rymligt och funktionellt. Gashäll, tvättmaskin, tvättmaskin och granit täcka och frukost bar med integrerade. Internet och satellit-TV är givetvis. I utbyggnaden, med direkt tillgång till huset, finns det garage, utrymme för ett fordon, har också en 400-liters vattenvärmare och värmeelement. Alla rum är ljusa, solbelysta och utrustade med aluminiumfönster, några med dubbla glasrutor. Alla rum i huset är kaklade med keramiska plattor. Terrassen är täckt och utrustad med en inbyggd grill (Parrilla). På fastigheten finns en utomhusdusch med masonry (kallt och varmt vatten), bevattningssystem för trädgården och verkstaden, integrerad med ett modernt vattenpumpsystem, vilket möjliggör främjande och oberoende av eget dricksvatten samt två 2000-liters vattentankar. Huset har en hög livskvalitet!

3 parhus (byggd 2009), byggnadstil bungalow, vardera med 2 dubbelrum och 2 badrum med toalett, handfat, dusch, granitkåpa, fullt utrustat vardagsrum med granitkåpa, satellit-TV., Internetuppkoppling. De 3 parhus ligger på samma fastighet som huvudbyggnaden, men är inhägnad separat och är huvudbyggnaden på kort avstånd. Ett parhus har en golvyta på 140 m2, konstruerad med murverk, mellanliggande isolering och aluminiumsarmaturer. Delvis med dubbla glasrutor. Direkt tillgång till trädgården, (med bevattningssystem) Terrass med grill, Bungalows är fullt möblerade. Dessutom har systemet en egen vattenanslutning (dricksvatten). Bungalowsna kan vara speciellt bebodda eller som en populär uthyresfastighet en bra årlig avkastning.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB